Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

7/12/09

EL KORFBAL PALAMÓS CAU EN EL PRIMER PARTIT DE LLIGA!

El passat dia 31 d'Octubre, l'equip sénior de l'AEE IES Palamós va iniciar la lliga corresponent a la Tercera Divisió Catalana al camp del Secretari Coloma de Barcelona.
L'equip dirigit per Jonathan Malo va trobar-se amb un rival ben posicionat i amb un joc ràpid que va fer dubtar de les jugades i dels atacs als palamossins. Durant la primera part varen ser poques les opcions que el rival va ocasionar, i va estar molt encertat amb el tir fins al punt de convertir cinc cistelles envers a una que va poder efectuar el Palamós de mans de Cristina Ruiz. D'aquesta manera, finalitzava la primera part amb un resultat inimaginable de 5 a 1, fent dubtar de les possibilitats de l'equip blau i groc en el seu inici lliguer.
La segona part es va iniciar amb ganes de girar aquest marcador tant desfavorable, i al minut 3 de la segona part es varen realitzar dos canvis per part del Palamós; varen entrar Aitor Huguet i Joan Garcia, que juntament amb el joc de tot l'equip varen permetre una remuntada fins al 6 a 5. Tot i així els locals es varen tornar a avançar al marcador fins a agenciar-se d'un 7 a 5 a uns 4 minuts del final.
A tres minuts del final, Joan Garcia va marcar el 7 a 6 buscant d'aquesta manera l'empat de l'equip en el seu debut lliguer. Tot i aquesta última cistella que donava esperances a l'empat, el partit va finalitzar amb una derrota en el debut per 7 a 6, i amb els ulls posats a la millora de l'equip per tal d'afrontar el següent partit contra el KC Sant Llorenç.

RESULTAT FINAL: 7 - 6

CISTELLES: Marta Segú (1), Carlota Ros (2), Cristina Ruiz (1), Aitor Huguet (1), Joan Garcia (1).