LOTERIA DE NADAL

Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

8/12/09

L'AEE PROMOCIONA EL KORFBAL A LA TROBADA D'ESCOLES DE PRIMÀRIA DE BANYOLES!!!

El passat Divendres dia 27 de Novembre es va celebrar a Banyoles la Trovada Gironina d'escoles de primària adderides al Pla Català d'Esport a l'Escola.
Per segon any consecotiu, l'AEE IES Palamós va aportar quatre tècnics formats com a entrenadors de Korfbal per tal de dur a terme aquesta activitat durant la jornada esportiva amb els joves dinamitzadors/es de les escoles gironines.
La jornada va iniciar-se a les 10 del matí, i varen ser més de 200 nens i nenes de tot el territori els qui varen passar per l'activitat de Korfbal per tal de fer tota una sèrie d'activitats relacionades amb l'esport durant una hora.

Els cordinadors i cordinadores de cada escola que varen poder assistir a la jornada, varen poder informar-se sobre l'esport, la seva federació i les diverses competicions de mans dels quatre tècnics que varen impartir les sessions. Varen ser forses les escoles interessades amb l'esport, i moltes d'elles varen poder adquirir un DVD editat per la FCK on es desenvolupen fins a trenta sessions de Korfbal al mateix temps que les seves normes de joc i el reglament arbitral.

Per aquest motiu volem aprofitar aquest espai per animar-vos, a totes aquestes escoles que vareu recollir informació sobre l'esport, per que contacteu amb nosaltres a través del Blog deixant-nos un comentari o directament al correu korfpalamos@gmail.com o al telèfon 677 600 399, i que entre tots poguem fer més gran el Korfbal i crear nous equips a la comarca!
Des de l'AEE IES Palamós esperem que disfrutéssiu d'aquesta jornada Korfbalera i que seguiu treballant a les vostres escoles per fer extenssiu aquest esport!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada