Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

7/12/09

VICTORIA FORA DE CASA AMB SABOR A LIDERATGE!!!

Aquest passat Dissabte 28 de Novembre l'equip sénior de l'AEE IES Palamós ha visitat el camp del nou equip de Korfbal "Casal Korf Sabadell".

Després de la victòria davant dels líders, l'equip ha afrontat el partit amb un plus de motivació per tal de colocar-se a les posicions més altes de la taula classificatória.

Durant la primera part, l'equip es va trovar amb un partit fluix d'intensitat però molt dur físicament degut a les repetides faltes i penalts que va cometre l'equip local. Durant la primera part, l'arbitre va pitar fins a tres penalts a favor de l'equip Palamosí, que degut al poc encert que es va tenir només va servir per anotar un punt. La primera part va finalitzar amb un 4 a 4, després d'haver tingut repetides opcions per part de l'AEE IES Palamós per trencar el partit i conseqüentment el marcador.
La segona part no va diferir gaire del que havia estat la primera, novament van haver-hi forces ocasions per part dels palamosins. Tot i així, l'arbitre; poc encertat durant tot el partit, va xiular tres penalts en contra de l'AEE, degut a interferències en les entrades a cistella de l'equip local, que varen propiciar novament un marcador de 6 a 7 a uns 8 minuts del final. Tot i així, novament l'equip va saber aguantar fins al final del partit el resultat a favor per la mínima fins al punt de seguir ocasionant bones opcions de cistella per obrir més el marcador.
Amb aquesta última victòria davant dels sabadellencs, el Palamós ha aconseguit sumar dos punts més i colocar-se líder empatat a punts amb el KC Sant Llorenç i la UKSA, el pròxim rival i últim de la primera volta.

RESULTAT FINAL: 6 - 7

CISTELLES: Bel Llorens (1), Cristina Ruiz (1), Sergi Sala (1), Joan Garcia (1), Martí Blasco (3)