LOTERIA DE NADAL

Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

7/12/09

BONS RESULTATS DELS EQUIPS PALAMOSINS A LES JORNADES D'ALEVINS!

Durant aquest primer trimestre la FCK organitza el "Trofeu Federació", un campionat per iniciar la temporada i començar a preparar els equips pels posteriors trofeus de la Copa Catalana i la Lliga. 

Des de Girona, i ja per segon any, s'ha creat un grup de quatre equips; CEIP Gaziel, CEIP L'Estació, CEIP Vilaromà i CEIP Ruiz Giménez, els quals s'enfronten en tres jornades aquí al territori i posteriorment s'enfronten els dos primers classificats amb els dos de Barcelona per tal de decidir a la Jornada final l'equip campió d'enguany. 

Enguany, dos membres de l'equip de Tercera Divisió Catalana de l'AEE IES Palamós, Martí Blasco i Marc Blasco, s'encarreguen de portar els dos equips palamosins de la categoria Aleví; CEIP Vilaromà i CEIP Ruiz Giménez respectivament. 

El CEIP Vilaromà ha iniciat la temporada amb un planter de jugadors totalment nou, després d'un mes de promoció a aquesta escola, ja que tots els jugadors de la temporada anterior han passat actualment a formar part de l'equip Infantil de l'AEE IES Palamós. Amb un equip totalment nou i després de treballar durant un mes amb ells, el seu entrenador Martí Blasco ha aconseguit uns resultats optimistes per entendre que aquest convinat de nous jugadors tindrà futur a les properes competicions. Dels quatre partits disputats, el CEIP Vilaromà ha aconseguit sumar 4 punts equivalent a 2 partits guanyats i 2 de perduts.

El CEIP Ruiz Giménez també ha començat la temporada amb noves incorporacions, tot i que són bastants els jugadors i jugadores que continuen de la temporada passada. Després d'haver guanyat la Copa Catalana i quedar tercers a la Lliga Catalana la temporada passada, l'equip dirigit per Marc Blasco busca mantenir els resultats i poc a poc aconseguir un millor joc amb els joves esportistes. Amb quatre partits jugats l'equip de joves palamosins i palamosines del CEIP Ruiz Giménez ha aconseguit quedar invicte sumant d'aquesta manera 8 punts dels 8 possibles. Amb resultats com el 3-1 davant el CEIP L'estació o el 2-0 amb el CEIP Gaziel, deixa entreveure un bon futur de l'equip dintre de la competició. 

A falta de l'ultima jornada que es celebrarà aquest proper divendres dia 11 de desmbre, els equips palamosins gaudeixen d'unes bones puntuacions per tal d'assegurar la presencia del Korfbal palamosí a les finals del "Trofeu Federació", que es celebrarà el pròxim dissabte dia 19 a Barcelona. 


CLASSIFICACIÓ


CEIP RUIZ GIMÉNEZ _____ 8 punts

VILAROMÀ _____________ 4 punts

GAZIEL ________________ 3 punts

L'ESTACIÓ______________1 punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada