LOTERIA DE NADAL

Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

10/12/09

CONVOCATS AL PARTIT DE "COPA CATALANA" PEL KCB!

Aquest proper Diumenge dia 13 de Desembre s'inicia la competició de la "Copa Catalana" de la categoria Junior. El KCB, club afiliat amb la secció de Korfbal de l'AEE IES Palamós, disputa dos partits durant el matí.

El primer partit es a les 9:30h; KC Barcelona SC - Badalona Jnr., i el segon partit es a les 13:00h; KC Barcelona SC - IES Nicolau Copernic. Cal que els convocats a aquests partits que seguidament trobareu, estiguin al Pavelló de La Floresta (Sant Cugat del Vallès) a les 8:45h del Diumenge 13 de Desembre. 

Recordeu que per tal de disputar els dos partits heu de portar l'equipament del KCB, la samarreta blanca de "Una Nació, Una Selecció" i la Desuadora taronja de l'afilicació!

Els convocats per aquest partit són els següents;

- Dani Rodríguez
- Martí Blasco
- Carlota Ros
- Bel Llorens
- Marta Sagú
- Lydia Bravo

Per tal de confirmar que anireu al partit s'ha d'enviar un correu a korfpalamos@gmail.com avans de Dissabte a les 13h! Qui no envïi aquest correu, entendrem que no ve al partit. 

El desplaçament a Sant Cugat (tant l'anada com la tornada) està al vostre càrrec. En Martí estarà a Barcelona i anirà directe, la Carlota baixarà amb el cotxe del seu pare així que té 3 plases més lliures que li podeu consultar si podeu anar amb ella! De totes maneres recordeu de confirmar que anireu al partit!

Per qualsevol dubte, problema o aclariment, recordeu que teniu el telèfon; 677 600 399 a la vostra disposició!

Que tingueu sort, havera si amb el KCB aconseguiu guanyar-la!!!

6 comentaris:

  1. Si fuera un equipo cadete, se podria decir que seria un equipo completo :P

    ResponElimina
  2. Es que en Palamós somos muy completos...jajaja!!!xD!!! És lo que hay... Palamos 6, KCB 2... equipo junior del KCB...xDxDxD.. jejeje!!!

    MARCUS!

    ResponElimina
  3. ya ves... aki las clavat... vinga dw

    SALENSKENS!

    ResponElimina
  4. Hombre Salenskens... tu per aki... si ja ser jo k si es tracta de parlar malament del coach tu ets el primer d'apuntar-te...jajaja!!!

    MARCS!!!

    ResponElimina
  5. Massa anònims veig jo per aqui... xD

    ResponElimina
  6. iep veig k fa temps k aixo esta molt mort e avera si renovem una mica xd

    El señor X

    ResponElimina