LOTERIA DE NADAL

Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

26/7/09

EL KORFBAL VIATJA A HOLANDA AMB L'AEE

El proper mes de Setembre l'equip de Tercera divisió de l'AEE IES Palamós viatjarà a Holanada durant cinc dies per realitzar la pretemporada amb un dels equips de la "Korfbal League" holandesa, el Fortuna.

Aquesta nova temporada 2009/2010, l'equip junior de la temporada anterior ha passat a formar part de la Tercera Divisió Catalana de Korfbal, i per aquest motiu creiem que és important preparar tots els nostres jugadors/es de l'equip per afrontar amb èxits aquesta nova temporada.

Holanda es el país d'on va sorgir el Korfbal ara fa més de 100 anys, el bressol dels millors jugador
s, entrenadors, equips i selecció mundial, i es per aquest motiu volem aprofitar per ensenyar i compartir tots aquests aspectes amb els nostres jugadors.

Esperem que aquest viatge sigui un nou punt de partida i de motivació per la nostra secció, un punt de partida renovat i amb noves expectatives i propostes per seguir avançant i fent gran un gran esport!!!

Ànims a tots els jugadors que realitzareu aquest vitge, esperem que us ho passeu d'alló més bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada