LOTERIA DE NADAL

Aquest any no ha tocat, però de totes maneres moltes gràcies a tots els qui heu participat... esperem que de cares a l'any quebé poguem repartir una mica més de sort que aquest any!!!

7/12/09

VICTORIA DAVANT DELS LÍDERS PER 7 A 6!!!

El passat Diumenge dia 15 de Novembre, l'equip de Korfbal sénior de l'AEE IES Palamós debutava a casa davant d'un dels rivals més forts de la lliga i fins al moment líder de la classificació, el KC Sant Llorenç.

Amb més de 40 persones a les grades del Pavelló Municipal d'Esports de Palamós, l'equip va donar una imatge totalment diferent del primer partit, deixant clar que serem un equip difícil de guanyar.

La primera part va jugar bastant a favor del Palamós, tot i que el marcador va finalitzar amb un 0 a 0. Les opcions d'entrades, de tirs ben realitzats i de moviment de pilota varen venir donats per part dels dos equips, tot i que ja es deixava veure que el joc del local era més ràpid i encertat.

A la segona part varen venir totes les cistelles del partit, iniciant-se el Sant LLorenç amb una cistella d'entrada. Tot i la primera cistella en contra el Palamós no és va fer enrrere i va remuntar fins aconseguir un 3 a 1 que deixava respirar l'equip local. A partir d'aquest moment el partit va anar molt igualat fins al 5 a 4 a favor de l'AEE IES Palamós, i va ser en aquest moment, a deu minuts per finalitzar, que l'equip es va colocar amb un 7 a 4 gràcies a dues cistelles de Sergi Sala. Tot i aquest bon resultat a deu minuts del final, el Sant Llorenç no va deixar perdre l'opció de guanyar el partit i va encistellar dues cistelles en 4 minuts de diferència fins a aconseguir el 7 a 6. Els últims tres minuts varen ser de gran intensitat per part dels dos equips tot i que gràcies a la diferència que havia marcat l'equip local a 10 minuts del final, varen fer que els 2 punts es quedessin a casa, aconseguint d'aquesta manera la primera victòria a la lliga.

RESULTAT FINAL: 7 - 6

CISTELLES: Joan Garcia (1), Sergi Sala (3), Carlota Ros (3).